inschrijven voor startersles

Voor nieuwe puppy's organiseren we elke eerste zaterdag van de maand een startersles. We voorzien dan de nodige tijd om jullie te verwelkomen en wegwijs te maken in de hondenschool. Tijdens de les maakt onze secretaris je definitieve inschrijving als lid in orde.

Inschrijven voor deze sessie kan via onderstaand formulier. Je krijgt van ons een bevestiging waarbij we je laten weten op welke datum we je verwachten.

geleider
Vul hier de gegevens in van de persoon die de startersles zal volgen. Zo weten we wie we die dag mogen verwachten. Gezinsleden kunnen de startersles meevolgen langs het terrein, zodat er per hond slechts 1 geleider op het terrein staat.
De geleider dient minstens 14 jaar oud te zijn.
hond
Je puppy moet minstens 12 weken oud zijn op de datum van de startersles.
Je puppy moet bij de dierenarts alle nodige inentingen gekregen hebben.

Voor het belang van zowel je eigen hond als de andere honden is het noodzakelijk dat je hond alle inentingen gekregen heeft alvorens deel te nemen aan de groepslessen. 

sessie
Let op: je inschrijving is pas definitief nadat je per e-mail een bevestiging hebt ontvangen van het secretariaat. Elke sessie begint om 09:00 en duurt een uurtje. De kantine is op dat moment niet open, dus je kan best thuis nog even naar het toilet gaan.
Heb je nog bijkomende vragen of opmerkingen? Stel ze gerust!