inschrijven voor startersles

Voor nieuwe puppy's organiseren we elke eerste zaterdag en derde zondag van de maand een (eenmalige) startersles. Wij raden aan om deze les zo snel mogelijk te volgen zodra je pup 12 weken oud is en alle inentingen heeft gekregen.

We voorzien dan de nodige tijd om jullie te verwelkomen en wegwijs te maken in de hondenschool. Tijdens de les maakt onze secretaris je definitieve inschrijving als lid in orde.

Inschrijven voor deze sessie kan via onderstaand formulier. Je krijgt van ons een bevestiging per mail.

Bij regenweer gaat deze sessie door in de kantine of in de veranda.

startersles-bij-regen
 
sessie
Elke sessie begint om 09:00 en duurt een uurtje. Indien er uitzonderlijk veel inschrijvingen zijn, kan het zijn dat er een opsplitsing gebeurt met een groep om 09:00 en een groep om 10:00. Let op: je inschrijving is pas definitief nadat je per e-mail een bevestiging hebt ontvangen van het secretariaat.
geleider (A-lid)
Vul hier de gegevens in van de persoon die de startersles zal volgen. Zo weten we wie we die dag mogen verwachten. Gezinsleden kunnen de startersles meevolgen langs het terrein, zodat er per hond slechts 1 geleider op het terrein staat.
De geleider dient minstens 14 jaar oud te zijn.
We raden ten zeerste aan in te schrijven voor onze communicatie.
Indien je een tweede lid wil toevoegen op hetzelfde adres, kan je dat hier aanduiden.
tweede lid (B-lid)
Elke persoon die met de hond traint, dient lid te zijn. Dit gedeelte dien je enkel in te vullen indien je een TWEEDE LID wil inschrijven. Toeschouwers langs het terrein hoeven zich uiteraard niet in te schrijven.
Indien deze persoon ook traint, dient hij/zij minstens 14 jaar te zijn.
Duid hier aan indien nieuwsbrieven ook naar dit lid verstuurd moeten worden.
Indien je een derde lid wil toevoegen op hetzelfde adres, kan je dat hier aanduiden.
derde lid (C1-lid)
Elke persoon die met de hond traint, dient lid te zijn. Dit gedeelte dien je enkel in te vullen indien je een DERDE LID wil inschrijven. Toeschouwers langs het terrein hoeven zich uiteraard niet in te schrijven. Vanaf een derde lid op hetzelfde adres maken we een gezinskaart aan aan een forfaitaire prijs.
Indien deze persoon ook traint, dient hij/zij minstens 14 jaar te zijn.
Duid hier aan indien nieuwsbrieven ook naar dit lid verstuurd moeten worden.
Indien je een vierde lid wil toevoegen op hetzelfde adres, kan je dat hier aanduiden.
vierde lid (C2-lid)
Elke persoon die met de hond traint, dient lid te zijn. Dit gedeelte dien je enkel in te vullen indien je een VIERDE LID wil inschrijven. Toeschouwers langs het terrein hoeven zich uiteraard niet in te schrijven. Vanaf een derde lid op hetzelfde adres maken we een gezinskaart aan aan een forfaitaire prijs.
Indien deze persoon ook traint, dient hij/zij minstens 14 jaar te zijn.
Duid hier aan indien nieuwsbrieven ook naar dit lid verstuurd moeten worden.
Indien je een vijfde lid wil toevoegen op hetzelfde adres, kan je dat hier aanduiden.
vijfde lid (C3-lid)
Elke persoon die met de hond traint, dient lid te zijn. Dit gedeelte dien je enkel in te vullen indien je een VIJFDE LID wil inschrijven. Toeschouwers langs het terrein hoeven zich uiteraard niet in te schrijven. Vanaf een derde lid op hetzelfde adres maken we een gezinskaart aan aan een forfaitaire prijs.
Indien deze persoon ook traint, dient hij/zij minstens 14 jaar te zijn.
Duid hier aan indien nieuwsbrieven ook naar dit lid verstuurd moeten worden.
adres
Als vereniging zijn we verplicht deze informatie op te nemen in ons ledenbestand. Ook voor de verzekering vanuit de K.K.U.S.H. is deze informatie cruciaal. Alle gezinsleden op dezelfde lidkaart dienen op hetzelfde adres te wonen.
hond
Je puppy moet minstens 12 weken oud zijn op de datum van de startersles.
Je puppy moet bij de dierenarts alle nodige inentingen gekregen hebben.

Voor het belang van zowel je eigen hond als de andere honden is het noodzakelijk dat je hond alle inentingen gekregen heeft alvorens deel te nemen aan de groepslessen. 

Gelieve bij de opmerkingen onderaan te verduidelijken vanwaar de hond afkomstig is. Voor o.a. adoptiehonden uit Spanje of uit het Oostblok vragen we om te wachten tot de hond minstens 3 weken bij jullie verblijft. Op die manier kunnen we iets zekerder zijn dat er geen onderliggende gezondheidsproblemen zijn die op de overige honden in onze hondenschool overgedragen zouden kunnen worden, met alle mogelijke gevolgen vandien.

Heb je nog bijkomende vragen of opmerkingen? Stel ze gerust!