algemeen

Geachte bezoeker

Vooreerst bedankt dat je een kijkje komt nemen op de website van VHV-Lille vzw.

Onze hondenschool VHV-Lille vzw is ontsproten en ontstaan op 22 december 1985 en dit onder impuls van toenmalig voorzitter Alfons Cuylaerts.

De volledige naam van onze vereniging luidt 'Verenigde HondenVrienden – Lille' en heeft als doel de fokkers van rashonden en de liefhebbers van honden in het algemeen nader tot elkaar te brengen, de hondensport te bevorderen, het beoefenen van de kynologie te bevorderen en het fokken van rashonden in zijn zuiverste vorm voor te stellen.

Dat het oprichten van VHV-Lille vzw een schot in de roos was, bleek uit de enorme belangstelling. Reeds één jaar later telde VHV-lille vzw bijna honderd leden. Nu, 30 jaar, later is onze vereniging, dankzij de ontelbare inspanningen van oude en huidige bestuursleden en instructeurs, gegroeid tot een gezonde en bloeiende vereniging met jaarlijks meer dan 300 leden.

Om dit allemaal in goede banen te leiden hebben wij een team van 7 bestuursleden en een 20-tal gebrevetteerde instructeurs.

Het belangrijkste doel van onze vereniging blijft uiteraard de gehoorzaamheid. Het leren luisteren, gehoorzamen van zowel de hond als zijn baasje, is heden ten dage zeer belangrijk.

Alle rassen zijn welkom.  Als je nog geen keuze hebt gemaakt bij de aankoop van een hond, kan je altijd eerst eens komen kijken en meerdere rassen aan het werk zien. Onze medewerkers zullen u hierbij graag te woord staan.

Om onze vereniging te leren kennen, kan je eens verder een kijke nemen op onze website of kan je altijd vrijblijvend een bezoekje brengen aan onze terreinen, gelegen in het Sportcentrum 'Balsakker' te Lille.

Het bestuur.