inschrijven voor fotoshoot i.s.m. Studio 2290 Vorselaar

Op zaterdag 3 september organiseren we samen met fotoclub Studio 2290 uit Vorselaar een fotoshoot. Deelname hieraan is gratis.
De puppy's zijn nog iets te jong voor deze shoot, maar vanaf de jeugdklas is iedere hond welkom.

inschrijven

Om de organisatie in goede banen te leiden zal het aantal inschrijvingen beperkt worden tot 15 honden. Indien er meer inschrijvingen zijn dan plaatsjes zullen we voorrang geven aan de honden die bij de vorige editie nog niet konden schitteren op de foto's.
Om diezelfde redenen beperken we de inschrijvingen ook tot 1 hond per gezin.

Indien er uiteindelijk nog plaatsjes beschikbaar zijn, zullen we kijken naar de volgorde van inschrijven.

Omwille van de beperkte plaatsen is je inschrijving pas definitief zodra we een totaaloverzicht hebben van alle geïnteresseerden. Op dat moment kijken we naar alle kandidaten en kunnen we nagaan wie er bij de editie 2020 wel of niet bij was.
Over de definitieve deelnemerslijst zullen we nog per e-mail communiceren.

We verwachten wel dat je effectief komt indien je op de lijst staat, anders blijft er onterecht een ander hondje ongelukkig thuis omdat er zogenaamd geen plaatsje meer vrij was.

praktisch

We spreken hiervoor af in de bossen aan de Floreal (Coolsweg Kasterlee, oftewel Herentalsesteenweg 64, 2460 Kasterlee) op zaterdag 03/09/2022 om 14:00.
Achter de Floreal is een grote hondenweide met ruime parking (klik hier om de plaats weer te geven in Google Maps).
Je kan de hondenweide bereiken door het smalle straatje in te slaan, net voor de Floreal aan je linkerkant (klik hier voor een foto). Na een 100 meter kom je aan je rechterkant op de parking van de hondenweide.

Bij regenweer zal de fotoshoot uitgesteld worden.

geleider
Je mag gerust met meerdere personen van hetzelfde gezin komen supporteren voor dezelfde hond. De beperking ligt voornamelijk op het aantal honden, niet zozeer om het aantal baasjes dat als toeschouwer wil meekomen.
Je volledige lidnummer staat op je lidkaart en bestaat uit een volgnummer gevolgd door een letter.
hond
vorige editie
Zoals hierboven vermeld geven we voorrang aan honden die nog niet op de foto hebben gestaan in 2020. Indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn om ook hen opnieuw op de foto te zetten, zullen we kijken naar wie eerst inschreef.
De vorige editie van de fotoshoot met Studio 2290 was op zaterdag 12/09/2020.